• Neem contact op voor meer informatie via 053-8701959

 • Exact ‘Cloud Accountant’ gecertificeerd

  1 juni 2016 | Blog | RondomOK
 • Vandaag hebben wij als kantoor, het examen 'Cloud Accountant' van het boekhoudprogramma Exact Online met goed gevolg afgelegd. Vanaf heden, 1 juni 2016, zijn wij daarom Exact 'Cloud Accountant' gecertificeerd. Dit staat nu ook geregistreerd op het Exact Accountancy Center via de website van Exact Online.

   

 • Verhoging minimumloon per 1 januari 2017

  Alle werknemers vanaf 23 jaar hebben recht op het wettelijk minimumloon. Dit is het loon dat een werknemer minimaal moet ontvangen. Voor jongere werknemers (15 tot 23 jaar) geldt het minimumjeugdloon. Het minimumloon beschermt de werknemer tegen onderbetaling. De brutobedragen van het wettelijk [...]

  Lees verder

  Exact 'Cloud Accountant' gecertificeerd

  Vandaag hebben wij als kantoor, het examen 'Cloud Accountant' van het boekhoudprogramma Exact Online met goed gevolg afgelegd. Vanaf heden, 1 juni 2016, zijn wij daarom Exact 'Cloud Accountant' gecertificeerd. Dit staat nu ook geregistreerd op het Exact Accountancy Center [...]

  Lees verder

  Eerste Kamer stemt voor afschaffing VAR verklaring

  De zogenoemde Verklaring arbeidsrelatie (VAR) voor zzp'ers lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De Tweede Kamer had het voorstel voor de 'Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties' al goedgekeurd en nu heeft ook de meerderheid in de Eerste Kamer ingestemd met afschaffing van de VAR per 1 mei [...]

  Lees verder